Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cu noi esti in siguranta.

Odata cu completarea formularului de inscriere si/sau de comanda va dati acordul ca datele dumeavoastra sa fie inregistrate in baza de date a companiei Glo Bal Smart SRL-D, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in condititile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata.

Datele cu caracter personal vor fi colectate numai cu acordul voluntar al clientului, acestea fiind necesare pentru factuarea, expedierea si/sau returnarea comenzilor, contactarea clientului pentru rezolvarea unor situatii neprevazute referitoare la comanda, pentru trimiterea de newsletter-urie sau mesaje promotionale.

Conform Legii 677/2001, in calitate de client beneficiati de dreptul la informare, acces la date, interventie si opozitie asupra datelor personale pe care le-ati comunicat.Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, semnata si datata, la sediul Glo Bal Smart SRL.

Glo Bal Smart SRL-D se obliga:

  • sa confirme solicitantilor daca prelucreaza sau nu datele personale ale acestora; acest lucru se face gratuit, o data pe an;
  • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale clientilor la solicitarea acestora;
  • sa protejeze datele personale ale clientilor, conform dispozitiilor Legii 677/2001.