Comanda produse

Fa-ti cont si comanda online!

Numarul de telefon la care ne poti contacta este 0752.856.029, intre orele 9:00 – 18.00, de luni pana vineri.

Am dezvoltat pentru tine una dintre cele mai complexe platforme de e-commerce, pentru ca tu sa ai parte de cea mai buna experienta in shopping-ul online de confectii metalice. Toate produsele disponibile in magazinul nostru, pot fi gasite si comandate online sau telefonic, foarte rapid.

Oferim informatii complete si personalizate pentru produsele disponibile pe site, pentru ca tu sa iti poti alege cele mai potrivite produse. Tocmai din acest motiv iti punem la dispozitie descrierea tehnica a produselor, si in plus beneficiezi de consultanta de specialitate permanenta, adaptata nevoilor si dorintelor tale.

Livram comanda ta cu rapiditate, oriunde in tara. Solicita cotatie de pret pentru transport si iti vom da cea mai buna oferta. In mai putin de 2 minute, cererea ta de oferta poate fi plasata online, folosind contul de utilizator de pe siteul nostru sau poti chiar lansa cerere de oferta rapida, fara a mai fi nevoie sa te inregistrezi. Ne poti adresa si o comanda telefonica.

Dupa finalizarea cererii de oferta, vei primi confirmarea acesteia si informatiile despre pretul transportului prin telefon sau email in maxim 24 de ore.

Toate produsele disponibile pe siteul nostru sunt produse noi, insotite factura fiscala.